Toepassing | Verozo

U bent hier

Toepassing

Binnenzonwering kan zonder problemen geplaatst worden in nieuwbouw en renovatie. Horizontale jaloezieën in aluminium worden dikwijls in kantoren en projecten gebruikt, maar vinden ook hun weg in moderne woningen. Houten jaloezieën worden meer residentieel gebruikt.
Verticale lamellengordijnen zijn een heel praktische en mooie oplossing zowel residentieel als in projecten en dit zowel voor kleine als grote glaspartijen, voor trapezium ramen en ook voor  gebogen ramen (horizontaal of verticaal gebogen).
Rolgordijnen hebben een eenvoudig systeem dat compact is en een strakke look heeft. Men vindt ze zowel bij de particuliere als in de projectmarkt.
Paneelgordijnen worden vooral in de particuliere markt toegepast, meestal bij modernere woningen. De stijl oogt heel strak, trendy en stijlvol. Er kunnen heel grote glaspartijen mee bedekt worden, tot 6m breed.
De grote variëteit aan vormen van ramen is de grootste troef van plisségordijnen. Ze passen zich in voor alle denkbare soorten ramen zoals boogramen, halve bogen, trapeziumramen, dakramen en koepels. Plisségordijnen worden zowel in de privé- als in de projectmarkt gebruikt. Zie verder soorten binnenzonwering.

Binnenzonwering dient te voldoen aan de nieuwe veiligheidsnormen voor kinderen. Zie voor meer uitleg

VEROZO-Referentiegids: Inzicht in zonwering en rolluiken