Automatisering | Verozo

U bent hier

Automatisering

 • Waarom automatiseren?
  Een belangrijk voordeel van automatiseren, is de centrale bediening. Ramen en deuren schermt u heel eenvoudig af met slechts één druk op de knop. En dat zowel individueel als in groep. Het aanbod is enorm: van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen. Tijdschakelklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang. Dit systeem kan zelfs als u afwezig bent toch de indruk wekken dat er iemand thuis is. Op die manier worden inbrekers op een afstand gehouden.
 • Energiebesparing dankzij automatiseren
  In de winter gaan uw rolluiken automatisch naar beneden en zorgen dus voor bijkomende isolatie van uw woning. Dankzij een gemotoriseerde bediening wordt de kans op bouwknopen vermeden waardoor het gunstig isolatie-effect van rolluiken volop kan spelen. Hierdoor kan u gemakkelijk tot 10% besparen op uw verwarming. In de zomer gaan uw rolluiken automatisch naar beneden wanneer er teveel zonlicht binnenschijnt. Uw huis blijft hierdoor koel en meubels worden tegen verbleking beschermd.
 • Wat hebt u nodig?
  In overeenstemming met het type rolluik, kiest u de geschikte motor en een bijhorende bediening: een traditionele schakelaar of een draadloze besturing. Bij de tweede oplossing kan men de sturing om het even waar in de woning uitvoeren.
 • Duurzaamheid en extra veiligheid dankzij automatisering
  Bij een obstakel stopt de motor onmiddellijk en zorgt dat het rolluikblad vrijkomt. Bij vastvriezen van uw rolluik zal de motor deze niet forceren. Door de schokvrije bediening van de motor gaat uw rolluik ook langer mee. Een bewegingsdetector zorgt ervoor dat het rolluik sluit bij poging tot inbraak.